Yeti-jättitabletti kuntoutus ja hoivakäyttöön

Yeti-jättitabletti tuo koko digitaalisen maailman erityisryhmien – kuten muistisairaat ja erilaiset vammaisryhmät – ulottuville.

Yeti-jättitabletti on todettu loistavaksi palvelutaloissa ja kuntoutuksessa. Laitteen monipuolisuus ja iso koko tekevät kuntoutumisesta huomattavasti käytännöllisempää. Lisäksi sama laite soveltuu myös viihteeseen ja informointiin.

Yeti-jättitabletti yhdistää erinomaisen käyttökokemuksen, laajan sisältövalikoiman ja helposti muokattavan ulkonäön yhdeksi ratkaisuksi. Tabletteihin ja älypuhelimiin tottuneet osaavat käyttää laitetta välittömästi.

Huolimatta rajoitteista, jokaisella pitäisi olla sama käyttöoikeus teknologiaan. Yksi syistä Yeti-jättitabletin kehittämiseen onkin, että ikäihmiset ja vammaiset pääsisivät osallisiksi samoista oikeuksista.

R-Office on ollut pioneerina tuomaan Yeti-jättitabletteja kuntoutus- ja hoivatyöhön. Olemme toimittaneet kymmeniä Yeti-ratkaisuja Suomessa. Yeti-jättitabletteja on myös käytössä pohjoismaiden tärkeimmissä kuntoutus- ja hoitolaitoksissa. Se on auttanut ikäihmisiä, kehitysvammaisia sekä autistisia ihmisiä, joilla aikaisemmin ei ollut mahdollisuutta tavallisimpiinkaan internetpalveluihin, kuten yhteydenpitoon, tiedonhankintaan tai viihteeseen.

Ison näyttönsä ansiosta laite sopii usealle käyttäjälle yhtäaikaisesti sekä seinä- että pöytämallisena. Lisäksi sen koko mahdollistaa uudet ryhmätoiminnot, jotka aikaisemmin olisivat olleet mahdottomia kuvitella. Asiakkaamme ovat myös kertoneet vanhusten kärsineen vähemmän dementian oireista Yeti-jättitabletin käytön ansiosta.

R-Office on kokonaisvaltainen Yeti-jättitablettien toimittaja

R-Office toimittaa valmiin kuntoutus- ja virikelaitteen, jossa on sisältöpaketti asennettuna. Tarjoamme myös aina käyttökoulutuksen laitteelle. Kehitämme tuotetta jatkuvasti yhdessä asiakkaidemme kanssa ja etsimme heille sopivia applikaatioita. Tarjoamme myös vaihtoehtoja laitteiden ylläpitoon ja tukeen.

Esimerkkejä Yeti-jättitabletin käytöstä kuntoutus- ja hoivatyössä

  • Rauhoittavat aistivideot ja musiikkiterapia (esim. metsän ääntä, luontoretket, soliseva puro, sade jne.) Jättitabletin UltraHD-kuvanlaatu takaa vaikuttavan realistisen elämyksen. Laite sopii myös erinomaisesti laulu- ja karaoke-tuokioihin.
  • Miljoonat Androidin applikaatiot käytössäsi.
  • Viihde upealla kuvanlaadulla suoratoistopalveluista, mm. YLE areena, Netflix, Viaplay, radiokanavat, e-kirjat/lehdet, YLE puhe.
  • Pelaaminen: ristikot, pasianssi, palapelit, muistipelit, jne.
  • Skype-videopuhelu jättitabletilta tuo läheiset näytölle aidon kokoisina. Periscope- ja YouTube – livelähetysten seuraaminen tuo esimerkiksi muut yhteisöt tai omat läheiset virtuaalisesti lähelle.
  • Toimii apuna myös kokouksissa, luennoilla, esittelyssä.
  • Informointiapu esim. aulatiloissa (kalenteri, ohjelma, ruokalista, muistutukset).

Näytä alueesi asiantuntijat

Myynti Pohjois-Suomi

Kari Kotila

Myynti
Oulu
040 186 7766
kari.kotila@r-office.fi

Jorma Hartikainen

Myynti
Rovaniemi
040 767 2889
jorma.hartikainen@r-office.fi

Reima Kemppainen

040 045 1813
reima.kemppainen@r-office.fi

Sampo Mäkelä

040 052 4438
sampo.makela@r-office.fi

Tapani Ylimaunu

Myynti
Oulu
044 370 0130
tapani.ylimaunu@r-office.fi

 

Myynti Etelä-Suomi

Mikko Pirinen

Myynti
Uusimaa
040 502 2340
mikko.pirinen@r-office.com

Pekka Marjakangas

Myynti
Uusimaa, Kanta-Häme
040 717 2163
pekka.marjakangas@r-office.fi

Pasi Jauhiainen

Myynti
Uusimaa
0400 268 560
pasi.jauhiainen@r-office.fi

Petri Pohjola

045 171 9650
petri.pohjola@r-office.fi

Myynti Itä-Suomi

Jaakko Miettinen

Myynti
Kuopio
050 562 2056
jaakko.miettinen@r-office.fi

Jätä yhteydenottopyyntö

X